Afspraak maken? 06 40 99 57 97 of mail naar info@samen-sterk.com

 

“74 jarige vrouw > 12 kg afgevallen

In vijf maanden tijd >12 kg kwijt. En dat als 74-jarige. Had dit niet voor mogelijk gehouden. Ik kreeg goede adviezen, gericht op blijvende aanpassing van eetgewoonten. Met name haar groene, oranje en rode lijsten waren een geweldig hulpmiddel, die ik blijvend zal raadplegen. Wel vraagt het discipline en doorzettingsvermogen om met name aan de bewegingseisen te voldoen. Ik moest wel een knop omzetten om elke dag 45 minuten op de hometrainer 13 km te fietsen. Maar het helpt wel! Het gewichtsverlies is een zegen voor mijn gewrichten. Ik voel mij stukken fitter en ik slaap beter.

A.P

“8 kg afgevallen in 6 weken”

Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven!

L.S

“15 kg afgevallen in 3 maanden”

Ik ben 15 kg afgevallen in 3 maanden. Zij kan erg goed uitleggen en kent haar vak. Ze is niet alleen een goeie diëtiste maar ook een luisterend oor. Ik ben iemand die een stok achter de deur nodig heeft en dankzij haar heb ik mijn doel bereikt. Hartstikke bedankt!

Smith

 11 kg afgevallen en dat blijft er ook af!”

Heb hele goede reden om Ariyana te promoten. Ben toen in totaal 11 kg. Afgevallen en het blijft er ook af. Ze heeft mij goed gestimuleerd om af te vallen.

J.v.O

“28 kg afgevallen en medicijn-vrij”

Je hebt mij als het ware gereset qua eten na mijn ondervoeding, met als resultaat -28 kg en al 3 jaar compleet medicijn-vrij voor de Ziekte van Crohn. 2 vliegen in 1 klap. En nog steeds eet ik volgens jouw schema en is ongemerkt mijn eetgewoonte 100% veranderd, waardoor ik mooi op gewicht blijf.

C.D

“Ik heb niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben”

Dankzij de hulp van Ariyana heb ik eindelijk de knop om kunnen zetten. Ik heb niet het idee dat ik aan het lijnen ben. Ik heb mijn eetgewoonten met haar hulp aangepast. Ze heeft een luisterend oor, ze motiveert en helpt je als vragen hebt of tegen problemen aanloopt.

L.S

“Goed werk, duidelijke uitleg, goede begeleiding”

Mijn ervaring is heel goed, ze geeft goede begeleiding, de communicatie is heel goed, ze is goed bereikbaar

Claudia

“Voor het eerst het gevoel dat ik de goede kant op ga”

Eindelijk iemand die echt de tijd voor mij nam, mijn vragen beantwoordde en de juiste informatie en tips mee naar huis gaf! Voor het eerst het gevoel dat ik de goede kant op ga. Ik voelde me meteen op mijn gemak.

nick

“Helemaal perfect, veel kennis over voeding en weet precies waar ze het over heeft”

Alles wordt goed uitgelegd en bij vragen kun je een whatsappje sturen, dat snel en duidelijk wordt beantwoord. Resultaten worden goed besproken en alle afspraken worden prima nageleefd.

Ivone

“11 kg afgevallen zonder calorieën te tellen”

Geen gedoe met tellen van calorieën enz., duidelijke uitleg bij de gemeten waarden en voor mij met een prima resultaat, 11 kg afgevallen.

Heer. A.P

“Vriendelijk, zorgzaam en vooral resultaatgericht”

Ariyana is een serieus mens. Alles wat ze doet in haar vakgebied, doet ze echt zorgvuldig en met heel veel aandacht. Ze adviseert heel goed en heeft het beste met haar klanten voor.

A.P

“In 3 maanden ruim 12 kg afgevallen”

Boven verwachting het resultaat. In 3 maanden ruim 12 kg. eraf en 15 cm. buikomvang kwijt. Geweldig, dankzij de zeer goede adviezen en voorlichting.

Heer J.O

“14 kg afgevallen in 5 maanden”

Fijne diëtiste die naar je luistert, probeert het dieet haalbaar te houden, sterk gericht is op natuurlijke voedingsmiddelen, niet alleen voeding maar ook een stuk beweging meeneemt, op z’n tijd een compliment of juist aansporing geeft, zich niet van de wijs laat brengen en gelooft in wat ze doet. Ik ben in 5 maanden 14 kg kwijt en dat had sneller gekund als ik zelf consequenter was geweest. Mijn bloedwaarden zijn nu goed.

P.T

“Het heeft mijn stereotiepe idee dat dieet uithongeren is compleet onderuit gehaald”

Ariyane is een diëtiste met hart voor de cliënt die echt samenwerkt met de cliënt aan een dieet wat precies is afgestemd op jouw individuele behoeftes en wat jij lust. Ariyane heeft mijn stereotiepe idee dat dieet uithongeren, rauwkost en alleen maar afzien is compleet onderuit gehaald…….

Daisy