De diëtiste is dé deskundige op het gebied van voeding en gezondheid.

Diëtistenpraktijk Samen Sterk bestaat uit meerdere gespecialiseerde diëtisten over heel Nederland, die echt voor hun vak staan. U kunt bij ons terecht voor deskundig en betrouwbare hulp bij uw voedingsprobleem. We geloven dat je met de juiste voeding- en leefstijladviezen ziektes/aandoeningen (voor een groot deel) kan omkeren. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor succesvolle resultaten bij onze patiënten. We bieden niet alleen voedingsadvies, maar motiveren, begeleiden en coachen onze cliënten tot het doel behaald is. Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen en leefsituatie.

Samen Sterk doet niet alleen voor één op één deskundig voedingsadvies geven, maar ook geven we kookworkshops, voorlichting en organiseren we wandeltrajecten voor onze patienten. We geloven in tweevoudige aanpak, zowel kennis als praktische hulp.

Als team zijn we gespecialiseerd in gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding, maag- en darmproblemen en sportvoeding.

Ariyana Arsala,
Directeur, Hoofddiëtiste & Auteur
Gezien op rtl 4

Biografie (Klik hier)

 

Ik ben praktijkmanager, hoofdiëtiste & auteur van ‘ Het Geheim van Afvallen’
en daarnaast de oprichter van Diëtistenpraktijk Samen Sterk.

Ik werk met heel veel plezier als diëtiste in Vlissingen, Middelburg,
Bergen op Zoom en Rotterdam.

Ik help mijn cliënten om balans te vinden tussen lekker eten en gezond eten.
Ik leer mijn cliënten niet alleen om te genieten van eten, maar ook bewuster te eten.
Op die manier bereiken ze een gezondere leefstijl.
Ik bied steun, een luisterende oor en de juiste begeleiding aan mijn cliënten.
Tijdens de behandelingen krijgt u advies op maat en praktische tips,
zodat u in alle situaties de beste voedselkeuze kan maken.

Ik zal u tijdens de behandeling ondersteunen en begeleiden om de kwaliteit
van uw leven te verbeteren. Tijdens het consult wordt in goed overleg met u
een behandeling opgesteld ter verbetering van uw gezondheid.

Als professional werk ik samen met huisartsen, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners,
psychologen en andere paramedici om de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Als ervaren diëtiste ben ik gespecialiseerd in:

 • Gewichtsverlies
 • Diabetes
 • Maag- en darmproblemen
 • Hoge Cholesterol
 • Ondervoeding
 • Ondergewicht

 

Schermafbeelding 2018-06-17 om 10.32.58

 

Tugba Korkmaz – Sahin
Diëtiste

 .

Mijn naam is Tugba, een Turkse diëtist met werkervaring op het gebied van multiculturaliteit en diverse doelgroepen. Na mijn studie te hebben afgerond in Nijmegen ben ik in 2015 gaan werken als diëtist.

In de praktijk maak ik voor u de vertaalslag van lange termijndoelen naar haalbare en meetbare korte termijndoelen waarbij ik u constant motiveer om kleine mijlpalen te bereiken. Het uiteindelijke doel is om samen met u een gezonde leefstijl te bereiken waarbij u zich gelukkig voelt.

Mijn specialisaties zijn:

 • Kinderen
 • Overgewicht
 • Cultuursensitiviteit
 • Welvaartsziekten

 

Schermafbeelding 2018-04-04 om 20.20.56

 

Lisanne Hofland,
(Sport)Diëtiste

 

Sinds 2015 ben ik diëtist, mijn interesse voor voeding is in mijn jeugd ontstaan. Voor mijn sport (hockey) moest ik continu op mijn voeding letten, hier is een passie voor voeding uit ontstaan.

Ieder mens is uniek, het ene dieet werkt voor de één wel maar voor de ander niet en visa versa. Daarom ga ik niet uit van een dieet maar van jou persoonlijke leefstijl. Door kleine veranderingen in jou voedingspatroon te maken, komen we tot een gezond voedingspatroon.

Het leuke van mijn werk vind ik het contact met de mensen, het uitdagende aspect om voor iemand persoonlijk een advies te maken en de gestelde doelen te behalen.

Ik ben gespecialiseerd in:

 • Overgewicht
 • Ondergewicht en ondervoeding
 • Oncologie
 • Sondevoeding in de thuis situatie
 • Diabetes
 • Hart- en vaatziekten

 

 

 

Schermafbeelding 2018-04-04 om 20.20.16

 

Judith Nijland,
Diëtiste

Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van iemand. Daar passen we dan samen het voedingsadvies op aan. Het voedingspatroon wat iemand op dat moment gewend is, wordt in het advies als basis gehouden. Zo zullen de adviezen het eenvoudigst in het leefpatroon ingepast kunnen worden.

Wanneer iemand merkt dat hij/zij vooruitgang boekt, bijvoorbeeld vermindering van klachten, of wanneer iemand met een te hoog gewicht merkt dat hij/zij afvalt, ben ik net zo tevreden en blij als de persoon zelf. Het geeft mij veel voldoening om te zien wanneer aanpassingen in het voedingspatroon het gewenste effect op iemand hebben.

Mensen kunnen met allerlei voedingsvragen/-problemen bij mij terecht.

Gespecialiseerd in;

 • Kinderen & Kindervoeding
 • Diabetes
 • Overgewicht
 • Hart en -vaatziekten; Cholesterol, hoge bloeddruk etc.

 

 

Schermafbeelding 2018-06-17 om 10.39.54

 

Carlijne Butz
Diëtiste

 .

Je voedingspatroon veranderen is niet makkelijk, iemand is immers gewend om op een bepaalde manier te eten. Omdat ik heb gemerkt dat alleen kennis over gezonde voeding niet voldoende is, heb ik ervoor gekozen om me tijdens de opleiding te specialiseren in gedrag en gedragsverandering. Ik wil u graag helpen om uw leefstijl zo aan te passen dat u het de rest van uw leven kunt volhouden.

Voor mij is een goede band tussen cliënt en diëtist daarbij van belang. Tijdens de behandeling staan uw wensen centraal en maken we samen een behandelplan op maat, met praktische tips zodat het makkelijker wordt om de voedingsadviezen toe te passen. Ik maak u bewust van uw eetgewoontes en motiveer u om de veranderingen vol te houden.

Het geeft mij veel voldoening om mensen te begeleiden naar een leefstijl die bij hun past en ik kijk er naar uit om u te helpen uw doelen te behalen.

U kunt met al uw vragen over voeding en een gezonde leefstijl bij mij terecht.

 

 

Ashita Sewnath,
(Sport)Diëtiste

 .

Mijn naam is Ashita Sewnath en ik ben een (sport)diëtiste.
Ik ben inzetbaar als freelancer diëtiste.
Ik heb een grote interesse in alle takken van sport.
Zelf doe ik 5 keer per week aan krachttraining in combinatie met crossfit en een gezond dieet.
Ik ben ook te raadplegen bij alle vragen over sport supplementen.
Voeding is erg belangrijk bij het voorkomen van blessures en de prestaties aanzienlijk kan verhogen.
Indien u vragen hebt over sport en voeding kunt u mij gerust bereiken via de mail.

Gespecialiceerd in;

 • Voeding bij (duur)sporters

 

 

Esther van Steenbergen
Diëtiste

Als diëtist en heb ik mij verder gespecialiseerd als voedingswetenschapper door middel van de Master Voeding & Gezondheid (Nutrition and Health) in Wageningen. Ik blijf daarom op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding. Ik hoop hierdoor de cliënt goed te kunnen informeren over alle wirwar aan informatie op internet en in de media.

Ik geloof dat een gezonde leefstijl (voeding, beweging, slaap en mind) helpt bij preventie en het omkeren/verbeteren van ziektes. Het streven is naar een leefstijl op maat gemaakt die past bij de wensen en behoeftes van de cliënt. Ik geef niet alleen advies over voeding en ziekte maar help graag iedereen die vragen heeft of een stap wilt zitten richting een gezonde leefstijl. Dit doe ik samen met de cliënt door goed te luisteren en op zoek te gaan naar de intrinsieke motivatie.

Koken is mijn passie en ik hou van lekker eten. Lekker eten past zeker in een gezonde leefstijl en ik kan de cliënt helpen bij gezonde recepten of een bestaand recept gezonder maken. Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor een stukje taart op z’n tijd.

Ik ben gespecialiseerd in:

 • Gewichtsverlies
 • Overgewicht
 • Welvaartsziekten
 • Onregelmatige diensten (werk)

 

 

 

Maxime Bakker,
Praktijkassistente

Mijn naam is Maxime en sinds september 2018 ben ik met veel plezier werkzaam als telefoniste/praktijkassistente voor Dietistenpraktijk Samen Sterk.
Ik heb erg veel affiniteit met voeding en een algehele gezonde levensstijl. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met fotografie en ben ik hiernaast o.a. zo’n 4 a 5 keer per week in de sportschool te vinden, mijn interesse ligt hier met name bij het uitoefenen van krachttraining. Ik vind het bijzonder om te zien dat een combinatie van training, juiste voeding en een sterke focus op je doelen, je zowel fysiek als mentaal, snel kan veranderen. Je hebt maar 1 lijf, daar moet je je best voor doen en zuinig op zijn! Al met al denk ik dat een organisatie als Samen Sterk heel goed binnen mijn interessegebied past en zie ik de toekomst met plezier tegemoet!

 

 

Partners van Diëtistenpraktijk Samen Sterk