De diëtiste is dé deskundige op het gebied van voeding en gezondheid.

Diëtistenpraktijk Samen Sterk bestaat uit meerdere gespecialiseerde diëtisten over heel Nederland, die echt voor hun vak staan. U kunt bij ons terecht voor deskundig en betrouwbare hulp bij uw voedingsprobleem. We geloven dat je met de juiste voeding- en leefstijladviezen ziektes/aandoeningen (voor een groot deel) kan omkeren. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor succesvolle resultaten bij onze patiënten. We bieden niet alleen voedingsadvies, maar motiveren, begeleiden en coachen onze cliënten tot het doel behaald is. Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen en leefsituatie.

Samen Sterk doet niet alleen voor één op één deskundig voedingsadvies geven, maar ook geven we kookworkshops, voorlichting en organiseren we wandeltrajecten voor onze patienten. We geloven in tweevoudige aanpak, zowel kennis als praktische hulp.

Als team zijn we gespecialiseerd in gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding, maag- en darmproblemen en sportvoeding.

Ariyana Arsala,
Directeur, Hoofddiëtiste & Auteur
Gezien op rtl 4

Biografie (Klik hier)

 

Ik ben praktijkmanager, hoofdiëtiste & auteur van ‘ Het Geheim van Afvallen’
en daarnaast de oprichter van Diëtistenpraktijk Samen Sterk.

Ik werk met heel veel plezier als diëtiste in Vlissingen, Middelburg,
Bergen op Zoom en Rotterdam.

Ik help mijn cliënten om balans te vinden tussen lekker eten en gezond eten.
Ik leer mijn cliënten niet alleen om te genieten van eten, maar ook bewuster te eten.
Op die manier bereiken ze een gezondere leefstijl.
Ik bied steun, een luisterende oor en de juiste begeleiding aan mijn cliënten.
Tijdens de behandelingen krijgt u advies op maat en praktische tips,
zodat u in alle situaties de beste voedselkeuze kan maken.

Ik zal u tijdens de behandeling ondersteunen en begeleiden om de kwaliteit
van uw leven te verbeteren. Tijdens het consult wordt in goed overleg met u
een behandeling opgesteld ter verbetering van uw gezondheid.

Als professional werk ik samen met huisartsen, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners,
psychologen en andere paramedici om de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Als ervaren diëtiste ben ik gespecialiseerd in:

 • Gewichtsverlies
 • Diabetes
 • Maag- en darmproblemen
 • Hoge Cholesterol
 • Ondervoeding
 • Ondergewicht

 

 

Lisa van Mierlo
Diëtiste

Voeding heeft voor iedereen een andere betekenis, voor de één betekend het gezelligheid en voor de ander is het een verplichting of geeft het klachten. Als diëtist wil ik samen met je bekijken wat voeding voor jou kan betekenen. Ik vind het belangrijk om samen een plan op te stellen wat goed vol te houden is en wat bij jouw past. Stap voor stap gaan we werken aan een gezondere leefstijl, wat past binnen jouw leefwijze. Geen strenge diëten, detoxen of shakes.

Binnen mijn werkgebied als diëtist blijf ik mezelf graag ontwikkelen doormiddel van opleidingen en cursussen. Op dit moment begeleid ik zowel kinderen als volwassenen met uiteenlopende hulpvragen. In mijn loopbaan tot nu toe heb ik me met name gericht op de aandachtgebieden ondergewicht, overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekte en oncologie.

Mijn aanpak is persoonlijk en praktisch ingesteld. Stel je vragen gerust tijdens het spreekuur, telefonisch of per mail.

Ik ben gespecialiseerd in:

 • Overgewicht
 • Ondergewicht en ondervoeding
 • Oncologie
 • Sondevoeding in de thuis situatie
 • Diabetes
 • Hart- en vaatziekten

 

 

 

 

Patrick Hilverts
(Sport)Diëtiste

 

Mijn naam is Patrick Hilverts

Mijn kracht als diëtist is het begeleiden in het bewust maken van keuzes in voeding en leefstijl. Ik luister aandachtig naar uw vraag. Ik vind het belangrijk om rekening te houden met uw eigen wensen op korte en lange termijn. Samen komen wij tot een advies wat persoonlijk bij u past om uw leefstijl en gezondheid te verbeteren.

Als voormalig fitness instructeur heb ik altijd al interesse in voeding en sport gehad. Ik wilde mij hierin meer verdiepen en heb ik mij laten specialiseren als sportdiëtist.

U kunt bij mij terecht als u vragen heeft over voeding, gezondheid en leefstijl. Tevens kunt u bij mij terecht met vragen over sportvoeding.

Schermafbeelding 2018-06-17 om 10.32.58

 

Tugba Korkmaz – Sahin
Diëtiste

 .

Mijn naam is Tugba, een Turkse diëtist met werkervaring op het gebied van multiculturaliteit en diverse doelgroepen. Na mijn studie te hebben afgerond in Nijmegen ben ik in 2015 gaan werken als diëtist.

In de praktijk maak ik voor u de vertaalslag van lange termijndoelen naar haalbare en meetbare korte termijndoelen waarbij ik u constant motiveer om kleine mijlpalen te bereiken. Het uiteindelijke doel is om samen met u een gezonde leefstijl te bereiken waarbij u zich gelukkig voelt.

Mijn specialisaties zijn:

 • Kinderen
 • Overgewicht
 • Cultuursensitiviteit
 • Welvaartsziekten

 

Schermafbeelding 2018-04-04 om 20.20.16

 

Judith Nijland,
Diëtiste

Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van iemand. Daar passen we dan samen het voedingsadvies op aan. Het voedingspatroon wat iemand op dat moment gewend is, wordt in het advies als basis gehouden. Zo zullen de adviezen het eenvoudigst in het leefpatroon ingepast kunnen worden.

Wanneer iemand merkt dat hij/zij vooruitgang boekt, bijvoorbeeld vermindering van klachten, of wanneer iemand met een te hoog gewicht merkt dat hij/zij afvalt, ben ik net zo tevreden en blij als de persoon zelf. Het geeft mij veel voldoening om te zien wanneer aanpassingen in het voedingspatroon het gewenste effect op iemand hebben.

Mensen kunnen met allerlei voedingsvragen/-problemen bij mij terecht.

Gespecialiseerd in;

 • Kinderen & Kindervoeding
 • Diabetes
 • Overgewicht
 • Hart en -vaatziekten; Cholesterol, hoge bloeddruk etc.

 

 

 

Feresha Lynch,
Diëtiste

Voeding is een onmisbare schakel in de gezondheid.

Als diëtiste luister ik goed naar uw eigen wensen en gewoonten om samen tot een  passend voedingsadvies en leefpatroon te komen. Daarbij motiveer ik u om dit ook vol te kunnen houden op de lange termijn. Het geeft mij dan ook veel voldoening om te zien dat aanpassingen in het voedingspatroon het gewenste effect op hebben op de gezondheid.

U kunt bij mij terecht voor al uw voedingsgerelateerde vragen en aandoeningen.

Mijn specialisaties zijn:

Diabetes
CVRM
Overgewicht
Ondergewicht
Multiculturele voeding

 

 

Ashita Sewnath,
(Sport)Diëtiste

 .

Mijn naam is Ashita Sewnath en ik ben een (sport)diëtiste.
Ik ben inzetbaar als freelancer diëtiste.
Ik heb een grote interesse in alle takken van sport.
Zelf doe ik 5 keer per week aan krachttraining in combinatie met crossfit en een gezond dieet.
Ik ben ook te raadplegen bij alle vragen over sport supplementen.
Voeding is erg belangrijk bij het voorkomen van blessures en de prestaties aanzienlijk kan verhogen.
Indien u vragen hebt over sport en voeding kunt u mij gerust bereiken via de mail.

Gespecialiceerd in;

 • Voeding bij (duur)sporters

 

 

Githa Schilperoort,
Diëtiste

Mijn interesse voor voeding is er met de paplepel ingegoten. Wat mij in de loop der jaren ging fascineren zijn de factoren die de keuze voor een goed voedingspatroon beïnvloeden. Dit was ook mijn reden om een opleidingsmodule te volgen over de relatie tussen voeding en psyche.

Cliënten, die ik heb mogen helpen, kwamen naar mij toe met een hulpvraag gerelateerd aan (on)gewenst gewichtverlies (bijvoorbeeld door COPD), diabetes of een te hoog cholesterolgehalte.

Het is in mijn optiek heel belangrijk om de achterliggende reden van een probleem bij cliënten goed in kaart te brengen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Verder ben ik mij aan het ontwikkelen op het gebied van sportvoeding, deze interesse groeide n.a.v. het lopen van de Rotterdamse marathon. Daarnaast specialiseer ik mij verder in kennis over een veganistisch volwaardig voedingspatroon.

 

Schermafbeelding 2018-06-17 om 10.39.54

 

Carlijne Butz
Diëtiste

 .

Je voedingspatroon veranderen is niet makkelijk, iemand is immers gewend om op een bepaalde manier te eten. Omdat ik heb gemerkt dat alleen kennis over gezonde voeding niet voldoende is, heb ik ervoor gekozen om me tijdens de opleiding te specialiseren in gedrag en gedragsverandering. Ik wil u graag helpen om uw leefstijl zo aan te passen dat u het de rest van uw leven kunt volhouden.

Voor mij is een goede band tussen cliënt en diëtist daarbij van belang. Tijdens de behandeling staan uw wensen centraal en maken we samen een behandelplan op maat, met praktische tips zodat het makkelijker wordt om de voedingsadviezen toe te passen. Ik maak u bewust van uw eetgewoontes en motiveer u om de veranderingen vol te houden.

Het geeft mij veel voldoening om mensen te begeleiden naar een leefstijl die bij hun past en ik kijk er naar uit om u te helpen uw doelen te behalen.

U kunt met al uw vragen over voeding en een gezonde leefstijl bij mij terecht.

 

Partners van Diëtistenpraktijk Samen Sterk