Onze visie

Wij helpen mensen bij het creëren van een gezonde leefstijl en een gezond voedingspatroon door op maat gemaakte voedingsadviezen waarbij kwaliteit van het leven behouden wordt. Met als resultaat je gedrag en mindset blijvend te veranderen, waardoor je niet meer terugvalt in je oude situatie. Hiermee voorkomen wij grote ziektes/aandoeningen in de toekomst waardoor jij gezonder in het leven kan staan. Dit doen we omdat wij geloven dat kwaliteit van het leven op nummer 1 staat.

Onze werkwijze
De diëtist(e) is dé deskundige op het gebied van voeding en gezondheid. Diëtistenpraktijk Samen Sterk bestaat uit meerdere gespecialiseerde diëtisten over heel Nederland, die echt voor hun vak staan!

U kunt bij ons terecht voor deskundige en betrouwbare hulp bij uw voedingsprobleem. We geloven dat je met de juiste voeding- en leefstijladviezen ziektes/aandoeningen (voor een groot deel) kan omkeren en voorkomen. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor succesvolle resultaten bij onze patiënten die niet het gevoel hebben dat zij aan het ‘diëten of lijnen’ zijn. We bieden niet alleen voedingsadvies, maar motiveren, begeleiden en coachen onze cliënten tot het doel behaald is waarmee zij tevreden zijn. Ons nummer 1 aandachtspunt is het behouden van uw levenskwaliteit en samen met u werken aan een gezonder lichaam.

Samen Sterk geeft niet alleen één op één deskundig voedingsadvies, maar ook geven we kookworkshops, voorlichting en organiseren we wandeltrajecten voor onze patiënten. We geloven in tweevoudige aanpak, zowel kennis als praktische hulp.

Als team zijn we gespecialiseerd in gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding, maag- en darmproblemen en sportvoeding.

Ariyana Arsala,
Directrice, Hoofd-diëtiste & Auteur
Gezien op rtl 4

Biografie (Klik hier)

Ik ben praktijkmanager, hoofd-diëtiste & auteur van ‘Het Geheim van Afvallen’ en daarnaast de oprichter van Diëtistenpraktijk Samen Sterk. Ik werk met heel veel plezier als diëtiste in Vlissingen, Middelburg,
Bergen op Zoom en Rotterdam.

Ik help mijn cliënten om balans te vinden tussen lekker eten en gezond eten. Ik leer mijn cliënten niet alleen om te genieten van eten, maar ook bewuster te eten. Op die manier bereiken ze een gezondere leefstijl. Ik bied steun, een luisterend oor en de juiste begeleiding aan mijn cliënten. Tijdens de behandelingen krijgt u advies op maat en praktische tips, zodat u in alle situaties de beste voedselkeuze kan maken.

Ik zal u tijdens de behandeling ondersteunen en begeleiden om de kwaliteit van uw leven te verbeteren. Tijdens het consult wordt in goed overleg met u een behandeling opgesteld ter verbetering van uw gezondheid.

Als professional werk ik samen met huisartsen, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, psychologen en andere paramedici om de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Als ervaren diëtiste ben ik gespecialiseerd in:

 • Gewichtsverlies
 • Diabetes
 • Maag- en darmproblemen
 • Hoge Cholesterol
 • Ondervoeding
 • Ondergewicht

 

Lisa van Mierlo
Diëtiste

Voeding heeft voor iedereen een andere betekenis, voor de één betekent het gezelligheid en voor de ander is het een verplichting of geeft het klachten. Als diëtist wil ik samen met je bekijken wat voeding voor jou kan betekenen. Ik vind het belangrijk om samen een plan op te stellen wat goed vol te houden is en wat bij jou past. Stap voor stap gaan we werken aan een gezondere leefstijl die past binnen jouw leefwijze. Geen strenge diëten, detoxen of shakes.

Binnen mijn werkgebied als diëtist blijf ik mezelf graag ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. Op dit moment begeleid ik zowel kinderen als volwassenen met uiteenlopende hulpvragen. In mijn loopbaan tot nu toe heb ik me met name gericht op de aandachtsgebieden ondergewicht, overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekte en oncologie.

Mijn aanpak is persoonlijk en praktisch ingesteld. Stel je vragen gerust tijdens het spreekuur, telefonisch of per mail.

Ik ben gespecialiseerd in:

 • Diabetes (Post HBO opleiding gehaald)
 • Kinderen (Post HBO wordt momenteel gedaan)
 • Overgewicht
 • Ondergewicht en ondervoeding
 • Oncologie
 • Sondevoeding in de thuis situatie
 • Hart- en vaatziekten

 

 

 

Patrick Hilverts
(Sport-) Diëtist

Mijn naam is Patrick Hilverts.

Mijn kracht als diëtist is het begeleiden in het bewust maken van keuzes in voeding en leefstijl. Ik luister aandachtig naar uw vraag. Ik vind het belangrijk om rekening te houden met uw eigen wensen op korte en lange termijn. Samen komen wij tot een advies wat persoonlijk bij u past om uw leefstijl en gezondheid te verbeteren.

Als voormalig fitness-instructeur heb ik altijd al interesse in voeding en sport gehad. Ik wilde mij hierin meer verdiepen en heb ik mij laten specialiseren als sportdiëtist.

U kunt bij mij terecht als u vragen heeft over voeding, gezondheid en leefstijl. Tevens kunt u bij mij terecht met vragen over sportvoeding.

Schermafbeelding 2018-06-17 om 10.32.58

Tugba Korkmaz – Sahin
Diëtiste

Mijn naam is Tugba, een Turkse diëtist met werkervaring op het gebied van multiculturaliteit en diverse doelgroepen. Na mijn studie te hebben afgerond in Nijmegen ben ik in 2015 gaan werken als diëtist.

In de praktijk maak ik voor u de vertaalslag van lange termijndoelen naar haalbare en meetbare korte termijndoelen waarbij ik u constant motiveer om kleine mijlpalen te bereiken. Het uiteindelijke doel is om samen met u een gezonde leefstijl te bereiken waarbij u zich gelukkig voelt.

Mijn specialisaties zijn:

 • Kinderen
 • Overgewicht
 • Cultuursensitiviteit
 • Welvaartsziekten

 

Schermafbeelding 2018-04-04 om 20.20.16

Judith Nijland,
(Kinder-) Diëtiste

Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van iemand. Daar passen we dan samen het voedingsadvies op aan. Het voedingspatroon wat iemand op dat moment gewend is, wordt in het advies als basis gehouden. Zo zullen de adviezen het eenvoudigst in het leefpatroon ingepast kunnen worden.

Wanneer iemand merkt dat hij/zij vooruitgang boekt, bijvoorbeeld vermindering van klachten, of wanneer iemand met een te hoog gewicht merkt dat hij/zij afvalt, ben ik net zo tevreden en blij als de persoon zelf. Het geeft mij veel voldoening om te zien wanneer aanpassingen in het voedingspatroon het gewenste effect op iemand hebben.

Mensen kunnen met allerlei voedingsvragen/-problemen bij mij terecht.

Gespecialiseerd in;

 • Kinderen & Kindervoeding
 • Diabetes
 • Overgewicht
 • Hart en -vaatziekten; Cholesterol, hoge bloeddruk etc.

 

 

Feresha Lynch,
Diëtiste

Voeding is een onmisbare schakel in de gezondheid.

Als diëtiste luister ik goed naar uw eigen wensen en gewoonten om samen tot een  passend voedingsadvies en leefpatroon te komen. Daarbij motiveer ik u om dit ook vol te kunnen houden op de lange termijn. Het geeft mij dan ook veel voldoening om te zien dat aanpassingen in het voedingspatroon het gewenste effect hebben op de gezondheid.

U kunt bij mij terecht voor al uw voedingsgerelateerde vragen en aandoeningen.

Mijn specialisaties zijn:

 • Diabetes
 • CVRM
 • Overgewicht
 • Ondergewicht
 • Multiculturele voeding

 

Ashita Sewnath,
(Sport-) Diëtiste

Mijn naam is Ashita Sewnath en ik ben een (sport-) diëtiste. Ik ben inzetbaar als freelancer diëtiste.

Ik heb een grote interesse in alle takken van sport. Zelf doe ik 5 keer per week aan krachttraining in combinatie met cross-fit en een gezond dieet. Ik ben ook te raadplegen bij alle vragen over sportsupplementen.

Voeding is erg belangrijk bij het voorkomen van blessures en het kan de prestaties aanzienlijk verhogen. Indien u vragen hebt over sport en voeding kunt u mij gerust bereiken via de mail.

Gespecialiseerd in:

 • Voeding bij (duur)sporters

 

Yvonne van den Berg,
(Orthomoleculair) Diëtiste

Sinds 2013 afgestudeerd als Diëtiste. Daarna heb ik de opleiding voor orthomoleculair therapeut gedaan om nog meer te leren over vitamines, mineralen, antioxidanten en andere natuurlijke stoffen die het lichaam helpen gezond te blijven. Als ik jou ga begeleiden neem ik er graag de tijd voor om naar het hele mens te kijken; Hoeveel beweeg je? Heb je stress? Slaap je goed? Hoe gaat het met je darmen? Ben je vermoeid? Wat eet je nu? Wat heb je al veranderd? Wat heb je nog nodig? En waar wil je heen? Dit kan op allerlei verschillende manieren, met grote of kleine stappen, om af te vallen, aan te komen, FODMAP, koolhydraat beperkt of intermittent fasting. Ik  geloof er dan ook in dat voeding iemand kan helpen zich beter te voelen en klachten te verminderen.

Zelf heb ik overgevoeligheden voor o.a. gluten en zuivel, daarin ben ik dan ook gespecialiseerd.

Maar ook in het begeleiden van mensen met

 • Voedselallergie of overgevoeligheid
 • Darmklachten
 • Diabetes
 • Ondervoeding en ondergewicht
 • Overgewicht
 • Hormonale klachten

Shirley Wehl,
Diëtiste

Mijn naam is Shirley Wehl, ik ben afgestudeerd als diëtist en voedingsspecialist. Mijn doel is om jou te helpen met het vinden van de juiste leefstijl om zo gezond en positief mogelijk in het leven te staan. Dit doen we door kleine doelen te vieren en naar grotere successen toe te werken. Met goede praktische tips kunnen we gezond eten lekkerder maken. Uw wens staat centraal. Door goed te luisteren naar wat u echt wilt, maken we samen een passend advies. Ieder mens is uniek, daarom is elke behandeling ook uniek. Samen komen we erachter wat het beste bij u past. Ik heb veel ervaring met een brede doelgroep met verschillende leefstijlen en daardoor verschillende behoeftes. Hierdoor kan ik mij goed inleven in uw gehele situatie en daarop baseer ik mijn advies.

U kunt terecht met al u vragen over voeding en leefstijl op mijn spreekuur, via de mail of telefonisch

Gespecialiseerd in
 • Diabetes
 • Overgewicht
 • CVRM
 • Ondergewicht

Maria Qaderi,
Diëtiste

Mijn naam is Maria, diëtist met werkervaring op het gebied van multiculturele voeding bij diverse doelgroepen. Na het afronden van mijn studie Voeding en Diëtetiek, ben ik met plezier werkzaam als diëtist.

Gezond leven is voor iedereen mogelijk. Hierbij moet u ook kunnen blijven genieten. Een dieet betekent meer dan alleen afvallen. Voor mij ligt de focus op een verandering van het totale pakket dat uw gezondheid beïnvloedt: uw leefstijl. Mijn doel is om u te ondersteunen bij het maken van blijvende, positieve gedrags- en leefstijlveranderingen zodat u uiteindelijk uw eigen balans vindt in voeding, beweging, slapen, werk en privé. Samen streven we stap voor stap naar een betere gezondheid.

 U kunt bij mij terecht voor persoonlijk advies en begeleiding bij:

 • Overgewicht
 • Ondervoeding en ondergewicht
 • Diabetes mellitus
 • COPD
 • Hart- en vaatziekten
 • Kindervoeding
 • Sportvoeding
 • Voeding bij ouderdom
 • Zwangerschapsvoeding
 • Voedselallergie en -intoleranties
 • Maag- en darmklachten
 • Multiculturele voeding

Sura Circi
Diëtiste

Mijn naam is Sura, een Turkse diëtist met werkervaring op het gebied van multiculturele voeding bij diverse doelgroepen. Na mijn studie te hebben afgerond in 2019 ben ik meteen te werk gegaan als diëtist.

Als diëtist wil ik een bijdrage leveren aan uw gezondheid. Ik luister graag naar uw vraag en werk samen met u aan een gezonde leefstijl. Met raad, daad en steun help ik u bij het ontwikkelen van verbeterde eetgewoonten. Dit doen we met behulp van voedingsadviezen op maat. Daarbij motiveer ik u om de gestelde doelen op korte en lange termijn te behalen.

Het geeft mij een voldoening om te zien dat kleine aanpassingen veel kunnen uitmaken voor een gezonde leefstijl.

U kunt bij mij terecht voor al uw vragen omtrent voeding, gezondheid en leefstijl.

Mijn specialisaties zijn:

 • Gewichtsverlies
 • Ondergewicht
 • Overgewicht
 • Welvaartsziekte
 • Multiculturele voeding

 

 

Kirsten Doreleijers
Telefoniste

Ik ben Kirsten Doreleijers. Ik houd de kwaliteit van de relatie sterk tussen patiënten en diëtisten.
Gezond leven is belangrijk voor me, maar ook blijven genieten van het leven. De juiste balans vinden dus!
Met plezier werk ik hieraan met onze patienten.

Monique Schneider,
Backoffice manager

Ik ben Monique Schneider. Ik houd de relatie sterk tussen huisartsen, diëtiste en patiënten.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk gezonde voeding is, en hoe dat kan bijdragen aan je gezondheid. Dankzij (top)sportende kinderen speelt gezonde voeding bovendien een prominente rol in ons gezin. Bij Samen Sterk kan ik deze interesse combineren met mijn organisatietalent en enthousiasme.

Partners van Diëtistenpraktijk Samen Sterk