Per direct Diëtiste gezocht regio Rotterdam en Den Haag

Diëtiste gezocht voor ongeveer 10-15 uur per week

Diëtistenpraktijk Samen Sterk bestaat uit een netwerk van diëtisten verspreid over Nederland. Wij zijn een sterk groeiende organisatie van gepassioneerde diëtisten die zorg bieden aan een breed scala gezondheidsproblemen. Op dit moment zijn wij op zoek naar een diëtist(e) voor de locaties Maasdijk, Rotterdam en Den Haag. Met uitgroeimogelijkheden naar 20-25 uur in de week. De locaties zullen binnen één uur van je woonplaats zijn.

Wij werken samen met huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en psychologen. De diëtisten van Samen Sterk staan voor een persoonlijke aanpak van de cliënt, wij zoeken naar oplossingen voor problemen en stellen haalbare doelen om zo op een fijne en haalbare manier gezondheidsdoelen te behalen. Het geven van voedings-en leefstijladviezen is zowel individueel als in voorlichtingsvorm. Daarnaast is sterke communicatie met multidisciplinaire zorg één van de belangrijkste pijlers van de praktijk.

Algemene informatie
Diëtistenpraktijk Samen Sterk is snel aan het groeien en op zoek naar een deskundige diëtist(e) om ons team te versterken. Op dit moment bestaat ons team uit meerdere diëtisten.

De aandachtsgebieden van onze praktijk zijn onder andere gewichtsverlies, eetstoornissen, diabetes type 2, COPD, hypercholesterolemie, hypertensie, maag-, darm- en leverklachten, voedselallergie en -intolerantie.

Wij bieden 10-15 uur per week

Jij

 • bent zelfstandig
 • bent leergierig, positief, creatief, patiëntvriendelijk, collegiaal, professioneel, flexibel, zelfstandig, empathisch, communicatief, oplossingsgericht, stressbestendig en betrokken
 • bent in het bezit van een HBO- diploma Voeding en Diëtetiek en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici
 • bent of wordt lid van de NVD of DCN
 • bent bereid om te reizen naar verschillende werklocaties binnen 1 uur van je woonplaats
 • bent in bezit van een eigen auto
 • hebt een eigen laptop

Wij

 • bieden een langdurig contract aan
 • bieden werkzaamheden aan op meerdere locaties bij een huisartsenpraktijk/gezondheidscentrum,
 • zijn een collegiaal team waar multidisciplinaire samenwerking belangrijk is
 • zijn een sterk team dat elkaar helpt, ondersteunt en kennis met elkaar deelt.

Functieomschrijving:

Jij werkt als een zelfstandige diëtiste bij meerdere huisartsenpraktijken/gezondheidscentra’s. Je werkt zelfstandig. Met je collega-diëtisten van Samen Sterk kan je dagelijks communiceren, sparren en vragen stellen.
Je werkdagen staan vast bij je werklocaties. Je krijgt betaald aan de hand van de aantal gewerkte uren, dit is uiteraard afhankelijk van de aantal cliënten dat je ziet. Op sommige locaties ben je één keer per week een dagdeel aanwezig en op andere om de week. Je krijgt een werktelefoon mee zodat patiënten je kunnen bereiken. De reiskosten worden volledig vergoed.
We werken met evry-online. Samen Sterk wil graag haar diëtisten authentiek houden, daarom willen we dat je je eigen visie over voeding en gezondheid behoudt en dat je vrij bent om deze toe te passen in de praktijk.

Informatie en sollicitaties

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met:
Ariyana Arsala, directeur
www.samen-sterk.com
06 40 99 57 97
inf0@samen-sterk.com

Salaris : € 2.944,- euro bruto per maand op fulltime basis van 40 uur per week
Geen CAO. Dit is niet verplicht voor diëtisten.
Geen vergoeding voor accreditatie punten.
Wegens een hoog salaris heb je hiervoor zelf de mogelijkheid om te sparen.

Wel vergoeding van de reiskosten.

Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd