Collega-diëtiste gezocht Zeeland !

 

Diëtistenpraktijk Samen Sterk bestaat uit een netwerk van diëtisten verspreid over Nederland. Wij zijn een jonge, sterk groeiende organisatie van gepassioneerden diëtisten die zorg bieden aan een breed scala gezondheidsproblemen. Op dit moment zijn we opzoek naar diëtist(e) in provincie Zeeland; Vlissingen, Middelburg, Wemeldingen, Terneuzen en Bergen op Zoom die echt staan voor hun vak!

Wij werken samen met huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en psychologen. De dietisten van Samen Sterk staan voor een persoonlijke aanpak van de client, we zoeken naar oplossingen voor problemen en stellen haalbare doelen om zo op een fijne en haalbare manier gezondheidsdoel te behalen. Het geven van voedings en leefstijladviezen is zowel individueel als in voorlichtingsvorm. Daarnaast doen we ook huisbezoeken afleggen voor minder mobiele clienten. Daarnaast is een sterke communicatie met multidisciplinaire zorg zijn de belangrijkste pijlers van de praktijk.

Algemene informatie
Diëtistenpraktijk Samen Sterk is snel aan het groeien en is daarom op zoek naar een deskundige diëtisten om ons team te versterken. Op dit moment bestaat ons team uit 6 diëtisten, Ariyana Arsala, Ashita Sewnath, Judith Nijland, Suzanne van de Klerk en Lisanne Hofland.

De aandachtsgebieden van onze praktijk zijn onder andere gewichtsverlies, eetstoornissen, diabetes type 2, COPD, hypercholesterolemie, hypertensie, maag-darm- en leverklachten, voedselallergie- en intolerantie.

In Zeeland bieden wij per direct 15 – 20 uur per week aan. 

Jij

  • bent leergierig, positief, creatief, patientvriendelijk, collegiaal, professioneel, flexibel, zelfstandig, empathisch, communicatief, oplossingsgericht, stressbestendig en betrokken
  • bent in het bezit van een HBO-diploma Voeding en Diëtetiek en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici
  • bent of wordt lid van de NVD of DCN
  • bent bereid om ook te reizen naar verschillende werklocaties binnen 1 uur van je woonplaats
  • bent in bezig van een eigen auto

Wij

  • bieden een langdurig contract vanaf 1 mei 2018
  • bieden werkzaamheden op meerdere locaties bij een huisartsenpraktijk/gezondheidscentrum;
  • zijn een collegiaal team waar multidisciplinaire samenwerking belangrijk is.
  • zijn een sterk team die je helpt, ondersteunt en veel kennis kan delen.

Informatie en sollicitaties

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met:
Ariyana Arsala, praktijkmanager, hoofddiëtiste & auteur.
Mail naar: info@samen-sterk.com
www.samen-sterk.com
06 40 99 57 97
Facebook: Ariyana Arsala

De inschaling voor deze functie is conform CAO in loondienst.